Logo Trubacki Orkestar

Trubači Zaječar 062314253

Zaječar, Domaćin Našeg Trubačkog Orkestra

Dobrodošli u Zaječar, gde naš trubački orkestar pronalazi svoj muzički dom! Ovaj čaroban grad u istočnoj Srbiji je mesto gde naš orkestar stvara nezaboravne melodije i deli ih sa svetom.

Zajednicka Slika Trubacki Orkestar

Naša Trubačka Slava

Naš trubački orkestar iz Zaječara je sinonim za strast prema muzici. Svaki ton trube koji iz naših instrumenata izvire nosi sa sobom priče i emocije koje čine srce Zaječara. Mi smo deo zajednice koja neguje i slavi našu muzičku tradiciju.

Nastupi u Zaječaru

Naši nastupi u Zaječaru su poseban događaj za nas. Sviramo na brojnim lokalnim manifestacijama i događajima, stvarajući nezaboravne trenutke za naše sugrađane. Naše svirke su prilika da zajedno proslavimo muziku i osetimo ritam grada.

Podrška Lokalnoj Kulturi

Zaječar nije samo naša baza, već i grad koji slavi kulturu i umetnost. Pored naših nastupa, podržavamo i lokalne umetnike i kulturne događaje. Grad je prepun talentovanih pojedinaca i mi smo ponosni što smo deo ovog bogatog kulturnog nasleđa.

Kontaktiraj Nas

Naš trubački orkestar u Zaječaru nije samo grupa muzičara, već deo života ovog grada. Mi delimo radost muzike sa našim sugrađanima i zajedno stvaramo muzičke uspomene koje će trajati zauvek. Dobrodošli u Zaječar – grad naše trubačke strasti!

Kontaktiraj nas na broj:

062314253