Logo Trubacki Orkestar

Trubači Zagreb 062314253

Svi koji vole slavlja, svi koji vole provode i oni koji vole dobro raspoloženje odlično znaju da bez trubači Zagreb nema pravog veselja a to znaju i svi koji su nas gledali i slušali bilo na televiziji, na internetu ili uživo na slavljima ili manifestacijama na kojima smo nastupaju tokom naše višegodišnje karijere.

15+ godina nastupa je za nama, vrhunskih slavlja, vrhunske atmosfere, odličnog raspoloženja.

Trubacki Orkestar na Veselju

Članovi našeg trubačkog sastava su profesionalci na svom instrumentu i uvek vam mogu garantovati da će svaka pesma i svako kolo koje poželite, uz koje volite da se veselite biti odsvirano na najbolji način. Zbog toga redovno vežbamo kako bismo i one najnovije pesme mogli odsvirati perfektno i preneti emocije koje na trubama čak deluju lepše nego u originalnom izvođenju.

Zato trubu vole svi jer truba pokreće ljude na veselje.

Uz najbolje raspoloženje i orkestar o kome svi pričaju i govore, vaše će slavlje biti najbolje veselje u celom kraju. Želite li brzu ili laganu muziku, stranu ili domaću, klasičnu ili džez muziku ili možda filmsku muziku ili valcere? Sve što želite mi ćemo svirati za vas. Samo nam recite pesme koje volite i redosled kada želite koju muziku da sviramo a mi ćemo upravo tako svirati na vašem slavlju.

Možete biti sigurni da će trubači Zagreb svirati sve upravo onako kako vi volite.

Za vaše slavlje pripremili smo liste pesama koje će vam olakšati izbor onih najboljih, onih pesama koje su savršene za vašu proslavu.

Mi volimo trubu i sviramo od srca najlepše i najbolje.

Kada želite da pozovete naš trubački sastav na svoje slavlje sve što je potrebno jeste da nas pozovete putem telefona ili da nam pošaljete poruku na Viber i WhatsApp a mi ćemo vam odgovoriti odmah i u tačno dogovorenom trenutku doći na vaše slavlje tačka.