Logo Trubacki Orkestar

Trubači Valjevo 062314253

Valjevo – Gde Trubačka Melodija Spaja Planine i Reke

Dobrodošli u Valjevo, grad smešten između planina i reka, gde trubačka muzika postaje glas prirode. Ovaj grad u srcu Srbije je čarobno mesto koje čuva svoju prirodnu lepotu i kulturnu baštinu.

Trubacki Orkestar na Vencanju

Dinamika Reka

Valjevo je okruženo bogatstvom reka. Kolubara, Gradac i Obnica su samo neke od reka koje prolaze kroz ovaj grad. Valjevo je domaćin i mnogim vodenim sportovima, kao što su rafting i ribolov. Naš trubački orkestar, inspirisan ovim vodenim putevima, stvara muziku koja se kreće kao reka, puna energije i života.

Planinske Avanture

Ovaj grad je okružen prelepim planinama kao što su Tara, Maljen i Povlen. Planinarenje, biciklizam i skijanje su popularne aktivnosti za ljubitelje prirode. Naša muzika se često čuje na planinama, pružajući zvuke za nezaboravne trenutke u prirodi.

Kulturno Nasleđe

Valjevo se ponosi svojom bogatom kulturnom istorijom. Grad je domaćin mnogim manifestacijama i festivalima koji slave umetnost, tradiciju i običaje. Naš trubački orkestar podržava i promoviše ovo kulturno nasleđe, spajajući tradiciju i savremenost.

Valjevski Trubači

Naši trubači u Valjevu su više od muzičara – mi smo čuvari prirode i kulture ovog grada. Svaka nota koju sviramo nosi sa sobom dušu reka i planina koje okružuju Valjevo. Nastupi našeg orkestra su putovanje kroz prirodu i kulturno bogatstvo ovog grada.

Zajedno Kroz Zvuke Trube

Zajednicka Slika Trubacki Orkestar

Naš trubački orkestar u Valjevu nije samo ansambl muzičara; mi smo priča ovog grada. Delimo muziku, emocije i radost sa našim sugrađanima. Dobrodošli u Valjevo – gde trubačka muzika spaja planinske vrhove i reke i čini grad posebnim!

Kontaktiraj nas na broj:

062314253