Logo Trubacki Orkestar

Trubači Solin 062314253

Na obalama prelepe Jadranske obale, nedaleko od antike i prirode, smestio se grad Solin – biser Srednje Dalmacije i kulturni dragulj koji nudi mnoge zanimljivosti i istorijske blaga.

Solske Melodije

Muzika ima posebno mesto u srcima Soljana. Grad je domaćin raznim muzičkim ansamblima i događanjima koja slave bogatu kulturnu baštinu i tradiciju. Tamburaški orkestri često ispunjavaju vazduh veselim notama. Iako trubačka tradicija možda nije centralna u Solinu, muzika je neodvojivi deo života. Uživajte u klasičnim dalmatinskim pesmama dok šetate gradskim trgovima ili prisustvujete koncertima na otvorenim trgovima i trgovima.

Kulturno Nasleđe i Manifestacije

Solin se ponosi svojom bogatom kulturnom baštinom. Gradski muzeji, kao što je Gradski muzej Solin, čuvaju neprocenjive kulturne dragulje i pružaju uvid u istoriju grada. Pored toga, Solin je domaćin raznim kulturnim manifestacijama tokom cele godine, uključujući Salona Festival, Dani Solina i brojne druge događaje koji istražuju različite aspekte umetnosti i kulture.

Grad Antičkih Čuda

Solin je grad koji obiluje istorijom i antičkim spomenicima koji pričaju priču o davno prošlim vremenima. Antički ostaci Salone, nekadašnje rimske provincije, svedoče o bogatoj prošlosti grada. Stari grad Solin često postaje pozornica za umetničke nastupe i kulturne događaje koji slave kulturno nasleđe.

Muzika za Svačiji Ukus

Solin je grad koji ceni raznolikost u muzici. Pored dalmatinskih pesama, ovde možete uživati u koncertima različitih žanrova, uključujući klasičnu muziku, pop, rock i mnoge druge. Gradski koncertni prostori i terase kafića često privlače muzičke talente iz Hrvatske i šire.

Otkrijte Solin

Solin je grad koji će vas osvojiti svojim antičkim ostacima, predivnim prirodnim lepotama i kulturnim nasleđem. Bez obzira na vaša interesovanja, Solin nudi jedinstvena iskustva koja će obogatiti vaše putovanje. Istražite antičke ruševine, uživajte u lokalnoj muzici i upoznajte kulturnu raskoš ovog prelepog dalmatinskog grada.

Kontaktirajte Nas:

Ako želite da vaša manifestacija u Solinu bude obogaćena trubačkom tradicijom i muzičkim čarolijama, slobodno kontaktirajte Orkestar Trubača na 062314253.

Orkestar Trubača nije samo muzički ansambl, već i čuvar kulturnog nasleđa ovog grada. Njihove trube donose ne samo zvuk, već i osećaj pripadnosti i radosti. Sa bogatim iskustvom i izvanrednim kvalitetom, ovaj orkestar je pravi izbor za svaku priliku u srcu Solina.

Kontaktiraj nas na broj:

062314253