Logo Trubacki Orkestar

Trubači Samobor 062314253

U pitoresknom zelenom okruženju, nedaleko od Zagreba, smestio se grad Samobor – biser kontinentalne Hrvatske i mesto koje odiše šarmom, kulturom i gastronomskim užicima.

Melodije Samobora

Muzika ima posebno mesto u srcima Samoboraca. Grad je domaćin raznim muzičkim ansamblima i manifestacijama koje slave bogatu kulturnu baštinu i tradiciju. Tamburaški orkestri i dalmatinski klapa ansambli često ispunjavaju vazduh veselim notama. Iako trubačka tradicija možda nije centralna u Samoboru, muzika je neodvojivi deo lokalne zajednice. Uživajte u klasičnim tamburaškim pesmama dok šetate kamenim ulicama grada ili prisustvujete koncertima na otvorenim trgovima i trgovima.

Kulturno Nasleđe i Festivali

Samobor se ponosi svojom bogatom kulturnom baštinom. Gradski muzeji, kao što je Muzej Grada Samobora, čuvaju neprocenjive kulturne dragulje i pružaju uvid u istoriju grada. Pored toga, Samobor je domaćin raznim kulturnim festivalima tokom cele godine, uključujući Samoborsku glazbenu jesen, Samoborski fašnik i brojne druge događaje koji istražuju različite aspekte umetnosti i kulture.

Grad Bogatstva Prirode

Samobor je grad koji odiše prirodnom lepotom. Prelepa okolina grada obiluje šumama, brdima i šetalištima koja pružaju savršene mogućnosti za rekreaciju i opuštanje u prirodi. Prelepe staze i vidikovci omogućavaju vam da istražujete prirodne lepote oko Samobora.

Gastronomska Raj

Samobor je poznat po svojoj bogatoj gastronomskoj sceni. Grad je domaćin brojnim restoranima i gostionicama koje služe tradicionalna jela, kao što su “Samoborska kremsnita” i “Samoborski bermet.” Hrana i piće često su centralni deo svake posete Samoboru.

Otkrijte Samobor

Samobor je grad koji će vas osvojiti svojom prirodnom lepotom, kulturnim nasleđem i gastronomskim užicima. Bez obzira na vaša interesovanja, Samobor nudi jedinstvena iskustva koja će obogatiti vaše putovanje. Istražite njegove staze, uživajte u lokalnoj muzici i kušajte specijalitete ovog prelepog kontinentalnog grada.

Kontaktirajte Nas:

Ako želite da vaša manifestacija u Samoboru bude obogaćena trubačkom tradicijom i muzičkim čarolijama, slobodno kontaktirajte Orkestar Trubača na 062314253.

Orkestar Trubača nije samo muzički ansambl, već i čuvar kulturnog nasleđa ovog grada. Njihove trube donose ne samo zvuk, već i osećaj pripadnosti i radosti. Sa bogatim iskustvom i izvanrednim kvalitetom, ovaj orkestar je pravi izbor za svaku priliku u srcu Samobora.

Kontaktiraj nas na broj:

062314253