Logo Trubacki Orkestar

Trubači Mladenovac 062314253

Mladenovac – Gde Trubači Donose Život Gradu

Dobrodošli u Mladenovac, živopisni grad na jugoistoku Srbije, gde trubačka muzika donosi radost i duh zajednice. U srcu Mladenovca, naš trubački orkestar stvara melodije koje oživljavaju ulice ovog živahnog grada.

Trubacki Orkestar na Vencanju

Naša Muzička Duša

Naš trubački ansambl iz Mladenovca je simbol strasti prema muzici. Svaki zvuk koji izvire iz naših truba nosi priče i emocije koje odražavaju srce ovog grada. Mi smo nerazdvojni deo zajednice koja neguje i proslavlja našu muzičku tradiciju.

Nastupi u Mladenovcu

Naši nastupi u Mladenovcu su posebni događaji za nas. Sviramo na lokalnim festivalima, manifestacijama i događajima, stvarajući nezaboravne trenutke za naše sugrađane. Naša muzika je osveženje za dušu ovog grada i spaja ljude u zajedničkom ritmu.

Podrška Lokalnoj Kulturi

Mladenovac nije samo naša baza, već i grad koji neguje bogatu kulturnu scenu. Osim naših muzičkih nastupa, sa strašću podržavamo lokalne umetnike i kulturne događaje. Grad obiluje talentovanim pojedincima, i mi smo ponosni što doprinosimo ovom raznovrsnom kulturnom mozaiku.

Kontaktirajte Nas

Zajednicka Slika Trubacki Orkestar

Naš trubački orkestar u Mladenovcu nije samo grupa muzičara; mi smo deo života ovog grada. Delimo radost muzike sa našim sugrađanima i zajedno stvaramo muzičke priče koje će ostati urezane u sećanju. Dobrodošli u Mladenovac – gde trubačka strast ozivljava grad!

Kontaktiraj nas na broj:

062314253