Logo Trubacki Orkestar

Trubači Ljubljana 062314253

Kad se slavi i veseli, kada se proslavlja važan događaj, kad želite da se svi skupa radujete orkestar trubači Ljubljana je spreman da učini sve kako bi ste priredili nezaboravno slavlje. Nas uvek svi rado pozivaju jer je poznato da smo muzičari koji volimo svoj posao, pesmu i igru, orkestar koji trubu svira sa najvećim zadovoljstvom.

Trubacki Orkestar na Vencanju

Sviramo svu vrstu muzike

Za vas smo pripremili najbolje pesme i hitove u repertoaru koji obuhvata preko stotine pesama. Predložite pesme, dajte nam sugestiju, kažite koju pesmu želite i volite a mi ćemo vam ispuniti svaku želju a o vašem slavlju kao najlepšem će pričati ceo grad.

Kad god poželite da imate najlepšu muziku za vaše veselje, trubači su uvek tu.

Trubacki Orkestar na Veselju

Vrhunski umetnici Trubači Ljubljana

Uz naš nastup imaćete najlepše veselje u gradu jer je svaki član našeg orkestra umetnik na svom instrumentu. Gosti vole da osete najbolji zvuk naših truba, vesele se uz najbolje pesme i hitove uživo.

Ako želite da vaš važan događaj bude centralna tema, da vaši prijatelji na društvenim mrežama uživaju dok se dele fotografije i video snimci sa vašeg slavlja, ako želite da vam svi posle čestitaju na sjajnom veselju pozovite najbolje trubače Ljubljana.

Naš orkestar koji je za vas uvek dostupan pozovite ili pošaljite poruku na Viber ili Whatsapp.

Trubacki Tim