Logo Trubacki Orkestar

Trubači Kikinda 062314253

Kikinda – Gde Trube Zvuče Kao Poziv Ptica Močvarica

Dobrodošli u Kikindu, grad čija trubačka muzika odjekuje kroz močvare i rascvetane prostore. Ovaj grad na severu Banata je pravo prirodno čudo, a trubački orkestar u Kikindi je glas prirode i duše grada.

Ptice Močvarice

Kikinda je dom za jedinstvenu zajednicu ptica močvarica. Da li ste znali da se u Kikindi može videti više od 300 vrsta ptica tokom migracija? Naš trubački orkestar, slično pticama močvaricama, stvara harmonične melodije koje pozivaju na jedinstvo i slavlje prirode.

Tradicija i Inovacija

Kikinda je grad koji čuva tradiciju i otvoren je za nove ideje. Grad je poznat po svojoj keramici, a umetnici iz celog sveta dolaze da pronađu inspiraciju u ovom mestu. Naša muzika je spoj tradicionalnih trubačkih nota sa savremenim zvucima, stvarajući jedinstvenu harmoniju.

Bogata Istorija

Kroz vekove, Kikinda je bila svedok mnogih istorijskih događaja i promena. Grad čuva vredne spomenike i zgrade koje svedoče o svojoj prošlosti. Naš orkestar, inspirisan ovom bogatom istorijom, svira muziku koja seže kroz vreme.

Kikindski Trubači

Naši trubači u Kikindi su više od muzičara – mi smo priča grada. Svaka nota koju sviramo nosi priču o prirodi, kulturi i duši Kikinde. Nastupi našeg orkestra su prozor u priču o ovom mestu, stvarajući muziku koja se pamti.

Zajedno Kroz Zvuke Trube

Trubacki Tim

Naš trubački orkestar u Kikindi nije samo ansambl muzičara; mi smo deo priče o ovom mestu. Delimo muziku, emocije i radost sa našim sugrađanima. Dobrodošli u Kikindu – gde trubačka muzika zvuči kao prirodni poziv na slavlje prirode i raznolikosti!

Kontaktiraj nas na broj:

062314253