Logo Trubacki Orkestar

Trubači Herceg Novi 062314253

Na obali Bokokotorskog zaliva, između starih kamenih zgrada i zelenih parkova, smestio se grad Herceg Novi – biser Crnogorskog primorja i destinacija koja mami svojom prirodnom lepotom i kulturnom raznolikošću.

Hercegnovske Harmonije

Muzika ima posebno mesto u srcima Hercegnovljana. Grad je domaćin brojnim muzičkim ansamblima i manifestacijama koje slave bogatu kulturnu baštinu i tradiciju. Tamburaški orkestri, klape i drugi muzički sastavi često ispunjavaju vazduh veselim notama. Iako trubačka tradicija možda nije najpoznatija u Herceg Novom, muzika je neodvojivi deo lokalnog života. Uživajte u klasičnim dalmatinskim pesmama dok šetate gradskim šetalištima ili prisustvujete koncertima na otvorenim trgovima.

Kulturno Nasleđe i Festivali

Herceg Novi se ponosi svojom bogatom kulturnom baštinom. Gradski muzeji, kao što je Gradski muzej Herceg Novi i Muzej morske baštine, čuvaju neprocenjive kulturne dragulje i pružaju uvid u istoriju grada. Pored toga, Herceg Novi je domaćin raznim kulturnim festivalima tokom cele godine, uključujući Hercegnovski Zimski festival, Hercegnovski strip festival i brojne druge događaje koji istražuju različite aspekte umetnosti i kulture.

Grad Sačuvanih Antika

Herceg Novi je grad koji čuva svoju istoriju. Stari grad Herceg Novi svedoči o bogatoj prošlosti grada. Sa svojim utvrđenjima, kamenim stepenicama i uskim ulicama, ovaj deo grada je poput vremeplova. Herceg Novi takođe teži modernizaciji i razvoju, privlačeći mlade generacije umetnika, preduzetnika i kreativnih duša.

Muzika za Svačiji Ukus

Herceg Novi je grad koji ceni raznolikost u muzici. Pored dalmatinskih pesama, ovde možete uživati u koncertima različitih žanrova, uključujući klasičnu muziku, jazz, rock, pop i mnoge druge. Gradski koncertni prostori i plaže često privlače muzičke talente iz Crne Gore i šire.

Otkrijte Herceg Novi

Herceg Novi je grad koji će vas osvojiti svojom kombinacijom prošlosti i sadašnjosti, prelepim obalom i kulturnim nasleđem. Bez obzira na vaša interesovanja, Herceg Novi nudi jedinstvena iskustva koja će obogatiti vaše putovanje. Istražite Stari grad Herceg Novi, uživajte u lokalnoj muzici i upoznajte kulturnu raznolikost ove predivne crnogorske destinacije.

Kontaktirajte Nas:

Ako želite da vaša manifestacija u Herceg Novom bude obogaćena trubačkom tradicijom i muzičkim čarolijama, slobodno kontaktirajte Orkestar Trubača na 062314253.

Orkestar Trubača nije samo muzički ansambl, već i čuvar kulturnog nasleđa ovog grada. Njihove trube donose ne samo zvuk, već i osećaj pripadnosti i radosti. Sa bogatim iskustvom i izvanrednim kvalitetom, ovaj orkestar je pravi izbor za svaku priliku u srcu Herceg Novog.

Kontaktiraj nas na broj:

062314253