Logo Trubacki Orkestar

Trubači Budva 062314253

Na obali Jadranskog mora, između prelepih plaža i istorijskih znamenitosti, smestio se grad Budva – biser crnogorskog primorja i destinacija koja nudi mnogo više od sunca i mora.

Budvanske Harmonije

Muzika ima posebno mesto u srcima Budvana. Grad je domaćin brojnim muzičkim ansamblima i manifestacijama koje slave bogatu kulturnu baštinu i tradiciju. Klape, tamburaški orkestri i drugi muzički sastavi često ispunjavaju vazduh veselim notama. Iako trubačka tradicija možda nije najpoznatija u Budvi, muzika je neodvojivi deo lokalnog života. Uživajte u klasičnim dalmatinskim pesmama dok šetate starim gradom ili prisustvujete koncertima na otvorenim trgovima.

Kulturno Nasleđe i Festivali

Budva se ponosi svojom bogatom kulturnom baštinom. Gradski muzeji, kao što je Gradski muzej Budva i Muzej podvodnog arheološkog nasljeđa, čuvaju neprocenjive kulturne dragulje i pružaju uvid u istoriju grada. Pored toga, Budva je domaćin raznim kulturnim festivalima tokom cele godine, uključujući Budvanski Teatar Grad, Budvanski karneval i brojne druge događaje koji istražuju različite aspekte umetnosti i kulture.

Grad Starog i Novog

Budva je grad koji čuva svoju istoriju i otvara vrata budućnosti. Stari grad Budva svedoči o bogatoj prošlosti grada. Sa svojim utvrđenjima i uskim ulicama, ovaj deo grada je poput vremeplova. Budva takođe teži modernizaciji i razvoju, privlačeći mlade generacije umetnika, preduzetnika i kreativnih duša.

Muzika za Svačiji Ukus

Budva je grad koji ceni raznolikost u muzici. Pored dalmatinskih pesama, ovde možete uživati u koncertima različitih žanrova, uključujući klasičnu muziku, jazz, rock i mnoge druge. Gradski koncertni prostori i plaže često privlače muzičke talente iz Crne Gore i šire.

Otkrijte Budvu

Budva je grad koji će vas osvojiti svojom kombinacijom prošlosti i sadašnjosti, prelepim obalom i kulturnim nasleđem. Bez obzira na vaša interesovanja, Budva nudi jedinstvena iskustva koja će obogatiti vaše putovanje. Istražite Stari grad Budva, uživajte u lokalnoj muzici i upoznajte kulturnu raznolikost ove predivne crnogorske destinacije.

Kontaktirajte Nas:

Ako želite da vaša manifestacija u Budvi bude obogaćena trubačkom tradicijom i muzičkim čarolijama, slobodno kontaktirajte Orkestar Trubača na 062314253.

Orkestar Trubača nije samo muzički ansambl, već i čuvar kulturnog nasljeđa ovog grada. Njihove trube donose ne samo zvuk, već i osjećaj pripadnosti i radosti. Sa bogatim iskustvom i izvanrednim kvalitetom, ovaj orkestar je pravi izbor za svaku priliku u srcu Budve.

Kontaktiraj nas na broj:

062314253