Logo Trubacki Orkestar

Trubači Berlin 062314253

Dokle god je trubaca bice i dobre muzike, dokle god je muzike bice i veselja – zato mozemo da se opustimo i uzivamo u carobnom zvuku trube koja dopire iz instrumenata trubaca Berlin Nemacka.

Zabelezite vese slavlje uz tradicionalnu srpsku trubu i vi koji zivite u Nemackoj – Berlin, Dortmund, Hamburg, Bremen, Karlsruhe, Hanover, Bielefeld, Augsburg, Frankfurt, Lajpcig, Dusseldorf, Koln, Stuttgart, Minhen, Wuppertal, Essen, Oberhausen, u bilo kom gradu. A za to smo tu mi “Trubaci Belin” da se pobrinemo da vase slavlje bude jedinstven dogadjaj koji ce se pamtiti. Dozvolite za budemo deo vaseg najvaznijeg dogadjaja, necete pogresiti.

Dan vencanja, veridbe, proslave rodjendana, krstenja, mature, je dan kada snovi postaju stvarnost. 

Sva vasa ocekivanja ispunice se upravo na taj dan uz nas orkestar. Obezbedite sebi vrhunsku zabavu uz nas raznovrsni repertoar. Uz nase dugogodisnje iskustvo fenomenalna atmosfera i odlicno raspolozenje su zagarantovani.

Clanovi orkesta, Trubaci Belin Nemacka, su od svojih malih nogu zavoleli trubu i upustili se u muzicke vode. Nastupali smo sirom Berlina, Nemacke i Evrope, na svim trubackim festivalima, Guca, Vlasinsko leto i mnoge druge, osvajali nagrade, uveseljavali publiku. 

Trubaci – Berlin – Nemacka za sva slavlja, sve generacije, svaciji ukus! Od ljubitelja narodnjaka do roka.

Trubaci – Berlin – Nemacka su tu gde ste i vi samo nas pozovite i rezervisite sebi odlicnu muziku.