Logo Trubacki Orkestar

Trubači Beograd

Trubači Beograda, najbolji sastav u Srbiji, za sve Vaše proslave, orkestar je osvojio mnoge prestižne nagrade što nas stavlja u vrh najboljih trubača Srbije.

Prisutni smo na svim događajima u Beogradu, rado pozivani i da ponovo učestvujemo na svim veseljima.

Na svadbama u Beogradu smo neizostavni deo veselja, najbolja muzika po želji mladenaca i svatova, idemo po mladu i sa svatovima, sviramo sve po željama a imamo i šriok repertoar svih pesama, od kola i drugih starih pesama do svih zabavnih i narodnih melodija domaće i strane muzike.

Trubacki Orkestar na Vencanju

Dočekujemo goste, idemo za kumom uz pesmu po mladu, sve želje ispunjavamo da Vašem veselju podignemo atmosfetu, zato smo tu i garantujemo provod najbolje trubače u Srbiji i profesionalcima za proslave.

Sa nama je Žurka i veselje do zore zagarantovano a bez nas se ne može ni zamisliti dobra zabava.

Po želji sviramo svu muziku a imamo liste pesama koje možete odabrati i menjati po Vašoj želji jer mi smo tu zbog Vas, da udovoljimo svakom domaćinu i svakom zahtevu.

Videli su nas svi poznati splavovirestoranidiskotekekafane i noćni klubovi.

Zajednicka Slika Trubacki Orkestar

Trubači Beograd cena

Naša cena je najbolja cena trubačkog orkestra za sve vrste veselja. Sviramo svaku vrstu muzike uz najbolje cene trubačke muzike za slavlja. Žurke nezaboravne do zore za rođendane, slave, nove godine i godišnjice i sve druge događaje, ne prolaze bez naših truba profesionalaca i svaki član daje najbolje od sebe da pesma bude lek za dušu.

Svaki Vaš uspeh, mnogo je veći uz prave trube i profesionalni sastav Orkestra Trubača koji sa svojim orkestrom, i malo veselje napravi na nezaboravanu noć.

Trubači Beograd telefon

Vaše je da nas pozovete, i lako se dogovorimo oko bilo kog angažovanja, za Vas smo tu da odsviramo, najbolji trubački sastav.

Jer tu smo samo za Vas, da podignemo veselje i uveličamo radost događaja.

Zato ne tražite dalje, najbolji trubački sastav je pred Vama, pozovite nas i uverite se i imaćete najbolju proslavu bilo kod događaja o kome će se pričati.

Kontaktirajte nas