Logo Trubacki Orkestar

Trubači Bar

Mesta na primorju i truba dele zajedničke istorijske činjenice, i Bar i truba postoje mnogo vekova u nazad. Truba se u Bar čula na velikim proslavama, i kao što Bar je ulaznica u svet, centar povezivanja, tako i truba spaja veselja, ljude i pesmom plemeni svakog ko je bar jednom čuo.

Trubacki Orkestar na Veselju

veselja gde se bar jednom čuo najbolji orkestar trubača u regionu, Srbiji i Crnoj gori, zna koliko je prodoran zvuk ovog limenog instrumenta plemenit, a jedinstven visoki zvuk, ume da lako iznese sve tonove a posebno tradicionalnih i pesama iz naroda koje se vekovima kroz Bar čuju na svim slavljima.

Orkestar Trubača je najbolji u Srbiji i Crnoj gori, odličja najboljih, krase naše zlatne trube, jer za Vas postojimo već 15 godina, a naše iskustvo, i najbolje trube Srbije i Crne gore, Orkestar Trubača, svako slavlje i Vaše veselje čini neizbrisiv trag u svakom gostu, domaćinu i kumu.

Truba

Vaša rodbina i prijatelji, komšije, već su čuli naše izvedbe naboljih pesama, svadbe na kojima mi pesmu vodimo, ostaju daleko poznate dugo nakon svečanog dana. Veridbe, krštenja, pobede, rođendani, samo su mali deo onih manifestacija i proslava na kojima redovno učestvujemo.

Pesme su za nas ono što najbolje radimo, i to najbolje među kolegama muzičarima, zašto nas ne kontaktirate i uverite se da u Baru i celom primorju pa i Crnoj gori, trube poput naših, i trubača najboljih, nećete naći.

Izlazimo u susret svakoj Vašoj želji, od pesama, redosledu sviranja, do praćenja mladenaca, posebne lokacije, savršen minut kada mi treba da nastupimo, prema Vašem nahođenju, uvek kao najbolja podrška bilo kom Vašem velikom ili intimnom slavlju, za sve Vaše goste, za dragu osobu ili Vašu decu.

Trubacki Orkestar na Vencanju

Najbolji trubači, jedinstven su spoj i garancija za najbolji provod u celoj okolini Bara, zato, pozovite, i uverite se u naš kvalitet, jer zaslužujete da imate iza sebe samo najbolje, Orkestar Trubača

Kontaktirajte nas