Logo Trubacki Orkestar

Trubači Šabac 062314253

Grad Trubačke Melodije i Kulturnih Bajki

U srcu Srema, na obali reke Save, Šabac blista kao biser bogate kulturne baštine. Grad nije samo poznat po svojoj pitkoj vodi, već i po Orkestru Trubača koji odjekuje njegovim ulicama, stvarajući nezaboravne trenutke i nosioca tradicije.

Raznolika Kulturna Scena

Šabac je grad čija se kulturna scena širi kao vodeni tok Save. Pored muzike, ovaj grad je domaćin brojnim manifestacijama i događajima, ističući se kao kulturni epicentar Srema.

Trubačke Priče i Orkestar Trubača Šabac

Duboko ukorenjen u istoriju, Orkestar Trubača Šabac je živ saputnik ovog grada. Njihove trube nisu samo instrumenti, već i arhiv priča o trubačkoj tradiciji i Sremskoj kulturi.

Sklapanje Prošlosti i Sadašnjosti

Orkestar Trubača Šabac predstavlja most između prošlih i sadašnjih vremena. Njihova muzika ne samo da oživljava tradiciju, već i donosi svežinu savremenih melodija.

Zajednicka Slika Trubacki Orkestar

Nastupi za Dugo Sećanje

Njihovi nastupi su više od koncerata; to su iskustva koja ostavljaju traga u srcima slušalaca. Orkestar Trubača Šabac često dodaje svoj pečat lokalnim manifestacijama, unoseći radost i slavlje u svaku priliku.

Šabac kroz Kulturne Oči

Osim muzike, Šabac se ističe i po bogatoj kulturnoj ponudi, uključujući muzeje, galerije i pozorište. Grad je domaćin različitim festivalima, poput Srem Film Fest-a, privlačeći umetnike i posetioce iz regiona.

Trubacki Tim

Kontaktirajte Nas:

Ako želite da vaš događaj u Šapcu bude ispunjen trubačkom tradicijom i muzičkom radosti, slobodno kontaktirajte Orkestar Trubača Šabac na 062314253

Orkestar Trubača Šabac je ne samo muzički ansambl, već i čuvar kulturnog nasleđa ovog grada. Njihove trube ne donose samo zvuk, već i osećaj pripadnosti i radosti. Sa bogatim iskustvom i izvanrednim kvalitetom, ovaj orkestar je pravi izbor za svaku priliku u srcu Šapca.

062314253